If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен не Алфата е причината,тя просто е била повод.В противен случай ...без коментар.Детска истрия.
Както и да е...next
п.п.
Аз преди малко оставих безмълвни едни куки
Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спират
Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим"
То се оказа,че единият ми ксИнонТоФ фар не светел ,ама с включи/изключи се оправи де
Много се смяха
Хахахахахахахахахаха, Вики ти все едно среща си уреждаш с куките. ...ако искате по-късно да се видим, е т'ва ме уби.
Хмм, аз пък снощи се разделих с гаджето си след 5 годишна връзка...
Сега се чуда да се радвам ли или....., имам някакви смесени чувства
И като се замисля всичко тръгна от купуването на една алфа..., някой ако ми беше казал тогава, щях да му се изсмея
Аз преди малко оставих безмълвни едни куки
Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спират
Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим"
То се оказа,че единият ми ксИнонТоФ фар не светел ,ама с включи/изключи се оправи де
Много се смяха
Аз пък онзи ден минах на червено. За втори път в живота ми правя така! Само дето първия беше умишлено. Засрамен съм от себе си. Ама.... От далече като идвах видях, че светна зелено, но в последния момент като наближих се оказа за десен завой това зелено и тъй като в този момент следях нещо в огледалото в последния момент видях червеното. Добре, че кръстовището беше широко та имах време да се огледам. Видях, че не минава никой.....един зъб надолу и дим да ме няма. Абе във всеки случай по-добре отколкото да бях спрял в средата на кръстовището. После като се усетих какво съм сътворил ми стана много тъпо.
Таааа, зад мен караше наш колега от форума и ми каза, че на съседния светофар първа кола е чакала полиция. Късмет, че не са ме погнали.
Аз съм силно засрамен и изумен от глупоста си!!!
Аз съм влязла в идиотска серия тази седмица
Онзи ден (умишлено беше,но това е друга тема ) се заврях в част от улица,която е само за коли на градския траспорт
Яко беше,автобус и тролей да ми направят път
На всичкото отгоре, излязох от задънена улица през тротоара
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Засече ме, свирнах му, спяхме на светофара, тоя слезна и аз слезнах. Почнахме да се разправяме а той явно си мислеше, че ще се уплаша от вида му (беше отвратително напомпан и 2 пъти колко мен) и в началото беше много нахъсан, но като видя, че не оставам по-назад, започна да заплашва. Боя се размина на косъм, но май щеше да ме мачка...
Аз пък онзи ден минах на червено. За втори път в живота ми правя така! Само дето първия беше умишлено. Засрамен съм от себе си. Ама.... От далече като идвах видях, че светна зелено, но в последния момент като наближих се оказа за десен завой това зелено и тъй като в този момент следях нещо в огледалото в последния момент видях червеното. Добре, че кръстовището беше широко та имах време да се огледам. Видях, че не минава никой.....един зъб надолу и дим да ме няма. Абе във всеки случай по-добре отколкото да бях спрял в средата на кръстовището. После като се усетих какво съм сътворил ми стана много тъпо.
Таааа, зад мен караше наш колега от форума и ми каза, че на съседния светофар първа кола е чакала полиция. Късмет, че не са ме погнали.
Аз съм силно засрамен и изумен от глупоста си!!!
И на мен ми се случи преди няколко седмици в Плевен. Просто профучах все едно нямаше светофар. И на мен ми беше тъпо, защото считам минаването на червено за една от най-грубите селски прояви (след карането след употреба на алкохол).
Е, не си прерязах вените заради това прегрешение де.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Засече ме, свирнах му, спяхме на светофара, тоя слезна и аз слезнах. Почнахме да се разправяме а той явно си мислеше, че ще се уплаша от вида му (беше отвратително напомпан и 2 пъти колко мен) и в началото беше много нахъсан, но като видя, че не оставам по-назад, започна да заплашва. Боя се размина на косъм, но май щеше да ме мачка...
Ако е бил сам, що си мислиш че ще те мачка
Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка
Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после
И както казват в Перник - "Пред винкело всички са равни!"
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ако е бил сам, що си мислиш че ще те мачка
Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка
Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после
аз един го гоних с бухалка
Беше с CLS-500 и говореше на английски..... само викаше "Ай гот йор нъмбър" като тичаше към мерджана
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment